Ulice 4677. díl -

Jsou signály, které by se neměly přehlížet a podceňovat. Dnes se to hned nadvakrát potvrdí Marečkovým. Karla nejprve podcení své zranění, jež zpočátku vypadá opravdu banálně. Teď se ovšem ukáže, že je to mnohem horší, než by kdokoliv předpokládal. Pro Karlu to mimo jiné znamená i těžké dilema týkající se její léčby. A aby toho nebylo málo, Vojta přizná tátovi, jaké podmínky panují v jeho novém fotbalovém klubu... Proč Mára uvidí rudě? A co je pro zraněnou Karlu menší zlo ze dvou možností, z nichž ani jedna není optimální? Poklidné odpoledne naruší Márovi telefonát od Karly, která mu oznámí, že musela kvůli zranění do nemocnice. Podcenila ho a nakonec se ukázalo, že je vážnější, než původně vypadalo. Co se Mára dozví od Karly? Karla nejdřív podceňovala své zranění. Teď se ale ukazuje, že s ramenem je to mnohem horší, než si původně myslela. Čeká jí operace? A jak to ovlivní chod celé rodiny? Vojta chodí na fotbal a Mára si myslí, že ho to i baví. Najednou se ale dozví, že tam má Vojta problémy. Kdo se do něj na tréninku pouští? A jak se s tím Mára popasuje?

U Nyklových se objeví potkan. Lexík ho dostane jako dárek a je z něj absolutně nadšený. Co na hlodavce řekne Lumír, nechá ho synovi jako domácího mazlíčka?

Dá se říct, že se Soňa postupně zaměřuje na své kolegy v práci podle toho, čím ji zrovna naštvou. Tentokrát se do jejího hledáčku dostane Irena. A dokonce se Soňa rozhodne v tomto případě najít spojenectví u Magdy. Jenže na to nejde úplně příjemnou cestou. Jak bude Magdu nenápadně vydírat? A co chce Ireně provést?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice