Ulice 12.4.2024 - 4680. díl

Jakmile se začne něco sypat, nikdy nezůstane jen u jednoho maléru. Na vlastní kůži to pociťují také Klímovi, na které už téměř tři týdny plnou silou dopadají důsledky Iviny dopravní nehody. Teď přiletí další ťafka. Žofka přijde celou rodinu varovat, že se v bistru zajímala o Ivu policie. A rozhodně ne decentně a ohleduplně... Jak na to Klímovi zareagují? Co právě nyní celá rodina řeší? A jaká to má rizika? Iva řeší s Elen výši odškodnění a další postup její obhajoby. Právnička jí nabídne přijmutí dohody, spolu s tím ale i viny za celou nehodu. Než se Iva stihne rozhodnout a celou situaci probrat s rodinou, přijde Žofka, že ji v bistru hledá policie... Vyšetřování nehody stále probíhá a Iva se bojí, jak to všechno dopadne. Když už se na chvíli uklidní, najednou přijde zase zpráva, která ji rozhodí. Tentokrát za ní přijde Žofka, aby jí oznámila, že se po Ivě sháněla policie. Proč? A jak to Ivu dostane?

Hanin zdravotní stav se zhoršuje. Bolest se snaží tlumit prášky, kterých ale bere s narůstajícím utrpením stále více. Vanda o ni má strach a rozhodne se podniknout riskantní krok. Co udělá?

Miloš s Evou vyrážejí pryč, takže František bude mít byt jen pro sebe. A podle Miloše by toho měl náležitě využít. Začne si ho proto dobírat a náznaky mu dávat najevo, jak by měl František strávit čas s Luckou. Co Miloš udělá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice