Ulice 4718. díl -

Chcete sledovat díly Ulice s předstihem? Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma.

Láska kvete v každém věku, ovšem kvůli lidem v okolí si ji spousta párů nedokáže užít tak jako za mlada. Mezi ně patří také Vilma Nyklová, která má obavy, aby v ní Vildovi sousedé a známí neviděli jen zlatokopku z Prahy, která jde po jeho majetku. Co na tom, že ji samotný Vilda přesvědčuje o opaku. Vilma coby bývalá hlavní drbna Ulice prostě ví, jak to chodí. Teď se ovšem stane něco, co ji přiměje podívat se na vztah s Vildou ještě jinýma očima... Proč Vilma zažije kvůli Vildovi bezesnou noc? Vilma odmítla Vildu a ten přišel s nápadem, jak ji získat zpátky. Začal cvičit. Jak se mu to daří?

Michal a Žofka by spolu rádi strávili chvíli o samotě. Do jejich intimního života se ale míchají rodiče s obavami, aby neudělali nějakou chybu, které by litovali. Jak dopadne Žofčino dilema s hormonální antikoncepcí? Žofka se potká s Michalem na chodbě ve škole. Je rozladěná, protože se pohádala s matkou, která jí zatrhla chatu. A bohužel se při hádce Žofka neudržela a matce prozradila něco, co už nejde vzít zpátky...

Vanda propadá hlouběji do závislosti na hazardu a přestává se kontrolovat. Luděk přijde domů zrovna ve chvíli, kdy na internetu hraje automaty. Co zjistí? Bude mu Vanda opět lhát, nebo se ke všemu přizná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice