Ulice 4728. díl -

Zoufalí lidé jsou schopni věcí, nad kterými občas zůstává rozum stát, jen aby se zachránili a zabránili katastrofě ve svém životě. Podobné zkraty mívá také Vanda, když je zatlačená do kouta tak jako v těchto dnech. Místo aby se svěřila a začala svoji situaci rázně řešit, ukradne v nouzi nejvyšší peníze Haně. Ta to samozřejmě vzápětí zjistí a milou Vandu si podá. Co všechno se dozví? Jak daleko to u Vandy zajde s hazardem? A jak to ovlivní i samotnou Hanu, která stojí před zásadním životním rozhodnutím? Vanda vrací Haně ukradené peníze, ta ji při tom chytí. Jak se k celé situaci Hana postaví? Bude to konec přátelství Hany s Vandou?

Soně se hroutí pevná půda pod nohama. Irena začne být k Soně podezřívavá a vyptává se jí, proč zůstává sama v jejím kabinetu. Myslí si totiž, že jí někdo leze do počítače. Provalí se její podrazy? A proč se pohádá s Magdou? Irena Landová si chce otevřeně promluvit se Soňou. Ta u rozhovoru ale bouchne a Irenu obviní. Z čeho?

Hana má před sebou velké dilema. Má odejít do domu s pečovatelskou službou, nebo být co nejdéle samostatná? Jak se rozhodne? A kvůli jakému důvodu se sejde s Evženem? Hana a Evžen vedou velmi upřímný rozhovor. Hana mu řekne, že by mu chtěla vrátit aspoň část toho, co mu vzala, a velmi se otevře ohledně svých pocitů. Jak na to reaguje Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice