Ulice 30.8.2024 - 4740. díl

Gábina a Jirka Hermanovi opravdu neztrácejí čas, pokud jim o něco jde. Věc, kterou nyní řeší, je pro ně naprosto zásadní. Přesto o tom téměř nikdo neví. Gábina se zatím svěřuje pouze Veronice, s níž probírá své smíšené pocity. A právě na Veroniku se teď obrátí s velmi zvláštní prosbou, jež se bezprostředně týká toho, čím v posledních dnech doslova žije. Oč Gábina požádá Veroniku a co ona na to... Věc, kterou řeší Herman s Gábinou, je pro ně naprosto zásadní, přesto o tom téměř nikdo neví. Gábina se svěřuje pouze Veronice a právě na ni se obrátí s velmi zvláštní prosbou. O co Gábina Veroniku požádá a co ona na to? Veronika bude překvapená návrhem Gábiny. Ta chce, aby jim s Jirkou jako náhradní matka odnosila dítě. Proč zrovna ona a jak se nakonec rozhodne?

Vojta i nadále tropí skopičiny. Mára mu na to ale zatím vždy přišel. Jak to bude tentokrát? Zjistí Mára, jak Vojta přišel k penězům?

Tereza se pohádá s Davidem. Rozhodla se totiž, že vezme místo češtinářky na škole v Ulici. Co to znamená pro jejich vztah? A co Davidovi vadí nejvíc?

Žofka s Michalem se chystají na rande. Iva ale potřebuje, aby spolu zvládli zařídit jednu věc. O co půjde a jaké vtipné situace to u Klímových vykouzlí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice