Ulice 4743. díl -

Do velkolepé svatby Áji a Mária už zbývají jen tři dny. Přípravy vrcholí, vše směřuje k úžasnému finále. Alespoň nevěsta si to myslí a nemůže se dočkat, až stane před oltářem. Skutečnost je ale trochu jiná. Ženich panikaří a dělá pravý opak toho, co se od něj očekává. Přesto ostatní stále ujišťuje: "Všechno jde podle plánu, mám to pod kontrolou." Kdy, proč a jak se to zvrtne? Do velkolepé svatby Áji a Mária už zbývají jen tři dny. Přípravy vrcholí, vše směřuje k úžasnému finále. Alespoň nevěsta si to myslí a nemůže se dočkat, až stane před oltářem. Skutečnost je ale trochu jiná. Ženich panikaří a dělá pravý opak toho, co je od něj očekáváno.

Vrcholí také boj o post ředitele školy. Kdo nakonec půjde do výběrového řízení? I tato linka bude plná nečekaných zvratů. Soňa se do boje o ředitelské křeslo vrhla po hlavě. Vymýšlí nejrůznější finty, jak na post dosáhnout. Nyní se rozhodne přemluvit Prokopa, aby se do výběrového řízení také přihlásil...

Jak rodiče udeří na Michala kvůli Žofce? A jaké se dočkají reakce? Tak tohle bude hodně nepříjemné. Dušková se totiž dozvěděla o tajném přespání Žofky. Co na to Vítek a Iva? A jak se k celé situaci staví Michal?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice