Ulice 6.9.2024 - 4745. díl

Vanda je v pasti. Musí sehnat peníze na další nehoráznou splátku, aby se Luděk nedozvěděl o jejím maléru. Ale kde je vzít? Vanda se ocitne pod takovým tlakem, že na komoře zkolabuje. To je ovšem pěkně šťavnaté sousto pro šedou eminenci úřadu Hanuškovou, která okamžitě a neomylně zachytí, že něco visí ve vzduchu. Co je s Vandou a co se ani trochu nezdá Luďkovi? Vanda se ocitne pod takovým tlakem, že na komoře zkolabuje. To je ovšem pěkně šťavnaté sousto pro šedou eminenci úřadu Hanuškovou, která okamžitě a neomylně zachytí, že něco visí ve vzduchu… Hanušková často strká nos tam, kam nemá. Tentokrát ji přijde podezřelé chování Vandy. Co se stane? Zdroj: https://tv.nova.cz/porad/ulice/ukazka/42169-video-hanuskova-z-ulice-ma-starost-o-zdravi-vandy-ta-si-nechce-nechat-poradit

Mário se ocitne v pasti, uteče a Áje zůstanou oči pro pláč. Od Jirky se dozví celou pravdu. Ája na tom není vůbec dobře. Lumír s Vendulou se ji snaží pomoct. Podaří se jim to?

Věrka si myslí, že se s Lubošem něco děje. Podle ní ztrácí chuť k životu.

Tereza nečekaně zazvoní u Magdy doma. Neví, co s volným časem. David se na ni totiž vykašlal a odjel pracovně pryč. S čím se Tereza Magdě svěří? A co spolu podniknou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice