Ulice 11.10.2024 - 4766. díl

Chcete sledovat díly Ulice s předstihem? Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma.

Soňa si myslela, že má Prokopa jako milence jistého. Teď zjišťuje, že tomu tak opravdu není. Nebyla by to však ona, aby to nechala jen tak. Zkusí na něj nejrůznější taktiky a manipulace, aby ho dostala tam, kde ho chce mít. Jedno ji však přeci jen znepokojí: „Můj názor na Prokopovy vztahy znáš. Nikdy nebyl typ, který by chtěl překonávat velké překážky,“ nasadí jí brouka do hlavy Irena Landová. A tak Soňa ještě více přitvrdí... Soňa na ředitelském křesle nezahálí ani minutu a už se snaží dělat zaměstnancům ve škole peklo. Teď udeřila na Otíka – nezdá se jí to, jak postupoval při řešení průšvihů Matěje Dvořáka. Co přesně se jí nezdálo? A jak na to reagoval Otík?

Hermani se chystají k velkému kroku – testům paternity. Vypadá to ale, že Herman starší nemá absolutně žádné pochybnosti. Proč? A jak to celé dopadne? Rodinná večeře se nepříjemně zvrtne, když přijdou výsledku testu otcovství.

Vojta je zakoukaný do své spolužačky Leontýnky. Ta mu ale city neopětuje. A tak Vojta přemýšlí, jak by se jí mohl zalíbit. Tentokrát pro ni vymyslel krásný dárek. Jaký? A jak na něj reagovala Leontýnka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice