Ulice 4774. díl -

Chcete sledovat díly Ulice s předstihem? Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma.

Věčný smolař Mário konečně zakusí po delší době jedno malé vítězství, které u něj vyvolá doslova euforii štěstí. Aby taky ne, když za ním přijdou do bistra dvě fanynky Komanda Soko, které se k němu chovají jako ke skutečné hvězdě. Zároveň se mu podaří něco, v co už ani nedoufal. Pravda, s Jirkovou pomocí, ale to nic nemění na tom, že Mário je znovu v sedle. Kdo a jak to ocení?

Na Vandu všechno prasklo. A Luděk s ní nemá žádné slitování. Sice se jí snaží pomoct, například ji sehnal právníka, ale to, že mu došla trpělivost, je očividné. Luděk nezvládá turbulence posledních dní. Vandě řekne strašnou věc, která dává tušit, že s ní do budoucna nepočítá a nechce s ní mít nic společného. O co půjde? A jaká bude reakce Vandy?

Tereza s Davidem řeší vážnou manželskou krizi. On se teď navíc přizná, že se zakoukal do konzultantky Liny. Davida a Terezu čeká důležitý rozhovor. Poprvé od drsné hádky si promluví z očí do očí. Tereza chce vědět, jak to David má s Linou. Co se mezi nimi stalo? David se přizná Otíkovi. Řekne mu, že s Linou měl přece jen něco víc. Co z něho Otík vypáčí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice