Ulice 4668. díl -

Každý druhý rodič se snaží průšvihy potomků zamést pod koberec. Dělá to nejen kvůlisvé pověsti, ale i proto, aby nezdárnému dítku umetl cestičku. Také Soňa dělá vše pro to, aby Erika vysekala z každého jeho průšvihu, kterých rozhodně není málo. Tentokrát se všakne jedná jen o obyčejnou klukovinu. Navíc Erika přistihne přímo při činu Prokop. A aby tohonebylo málo, Erik vzápětí vmete Soně do obličeje jednu krutou pravdu, kvůli které se onanakonec úplně sesype. Co je na Soňu už moc? A jak se Prokop postaví k Erikovu dalšímu průšvihu? Soňa se snaží všemi možnými způsoby zamést další Erikův průšvih s placatkou pod koberec. Nakonec ale oba dva spolu s Prokopem skončí v ředitelně, kde za porušování školního řádu padne i verdikt: dvojka z chování. Jak svoji první velkou prohru Soňa polkne? Nebude Prokopovi zazlívat, že Landové vše nahlásil? A co zapříčiní, že se úplně nervově zhroutí? Soňa navíc řeší i to, že chce svůj vztah s Prokopem oficiálně zveřejnit, ale Prokop se na to příliš netváří... Erik si ve škole všiml, že se Soňa vyskytuje poblíž Prokopa, a přijde mu, že jsou něco víc než jen kolegové. Soňa to ale odmítá, což jí Erik nevěří. Co Soně vyčte? A jak na to Soňa zareaguje?

Mezi Luckou a Františkem to začíná pěkně jiskřit. Během návštěvy v krámku se František odhodlá, a pozve ji na rande. Bude Lucka souhlasit, a jak si schůzku užije? František v poslední době tráví čas s Luckou a je jim spolu dobře. Dokonce jí přinesl z Amsterdamu dárek. Lucka se během jejich setkání pokusí nenápadně zjistit víc z Františkovy minulosti. Co ji zajímá? A s čím se mu svěří?

Herman st. se začal více zajímat o vztah Jirky s Gábinou a také o jejich budoucnost. Teď nejvíc řeší, proč spolu neplánují děti. Brzy ale dojde k momentu mezi ním a Gábinou, který ho dovede k radikálnímu řešení. S čím se svěří Pumrové? A co podle něj Gábina přepískla? Jirka a Gábina musí v poslední době odpovídat na mnoho otázek ohledně případného budoucího potomka. I když je jim celá věc nepříjemná, nakonec se rozhodnou si o všem otevřeně promluvit. K jakému závěru dojdou? A proč má Jirka strach mít s Gábinou dítě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice