Ulice 4669. díl -

Začátek svátků jara si přímo koleduje o příjemnou schůzku. Odvahu konečně sebere i František, který už nějaký čas krouží kolem Lucky. Teď jí navrhne, aby spolu něco podnikli, někam si vyrazili, což se dá považovat i za pozvání na rande. Dokonce kvůli tomu odmítne jedno své zvučení, což je u něj věc opravdu výjimečná. Zatímco před Evou a Milošem tuhle schůzku tají, v Coolně už František tak opatrný není. Co na sebe prozradí? Jak jeho první rande s Luckou dopadne? Lucka a František spolu vyrazí na první oficiální rande. Po filmu a drinku ale František musí náhle odjet. Co se stane? A jak to vezme Lucka? František se s Luckou vídá stále častěji a myslel na ni, i když byl v Amsterdamu. Je vidět, že i z její strany jsou určitě sympatie. Zatím vztah udržují v přátelské rovině. Změní se to? A co bude u Františka vyzvídat Bruno?

Luboš podstoupí další operaci kolene. Tentokrát levého. Jak náročný zákrok zvládne a proč se o něj Věrka bude do poslední chvíle bát? Luboše čeká těžká operace kolene. Největší strach o něj bude mít Věrka, která se za ním hned po zákroku vydá do nemocnice.

V hospodě nastanou změny, které se budou týkat hlavně nového menu. A Kateřině se to vůbec nelíbí. Martina totiž kvůli tomu bude muset pracovat nad rámec svých možností. Kateřina z toho viní Jirku, což mu dá jasně najevo. Čím ho překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice