Ulice 29.3.2024 - 4670. díl

Začátek svátků jara si přímo koleduje o příjemnou schůzku. Odvahu konečně sebere i František, který už nějaký čas krouží kolem Lucky. Teď jí navrhne, aby spolu něco podnikli, někam si vyrazili, což se dá považovat i za pozvání na rande. Dokonce kvůli tomu odmítne jedno své zvučení, což je u něj věc opravdu výjimečná. Zatímco před Evou a Milošem tuhle schůzku tají, v Coolně už František tak opatrný není. Co na sebe prozradí? Jak jeho první rande s Luckou dopadne?

Martina je zaneprázdněná chystáním svého netradičního menu. Má podporu všech – Jirky i Kateřiny, která zprvu nápadu podávat na Velikonoce tradiční italskou kuchyni moc nevěřila. Jak to nakonec v hospodě dopadne? Bude mít Martinina inovace úspěch? Jirku napadlo, že by se v hospodě místo tradičního menu mohlo podávat italské. Martina kvůli tomu pořádně dřela, což se nelíbilo Kateřině, která to dala Jirkovi najevo. A s menu nesouhlasí ani Tonda Hložánek, kterému to vůbec nechutnalo. Co ale Jirku zarazí?

U Marečků se vše chystá na Velikonoce. Chybět u nich nebude barvení vajíček, ani tradiční pomlázka. V pozadí všech příprav ale Vojta s Miloškem vyvedou pěknou kulišárnu. O co půjde?

František s Luckou okolo sebe stále krouží, vídají se a tráví čas. Jejich vzájemné sympatie se nedají popřít. A dokonce dojde k momentu, který by mohl Františka utvrdit v tom, co s ním Lucka zamýšlí. Čím ho zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice