Ulice 4672. díl -

Některé věci, jež by člověk ze své minulosti nejraději vymazal, se občas vrátí jako bumerang v hodně nepříjemných souvislostech. To se děje v poslední době také Blance, která si myslela, že za svou závislostí na alkoholu a lécích udělala tlustou čáru. Nyní na ni bohužel vykoukne přímo z titulku Tomáškova článku, což pro ni i Luďka znamená mimo jiné také ohrožení jejich profesního života. Co je pro Blanku opravdu zlým snem? Jak se k tomu všemu postaví Kristýna a Evžen? A jak samotný Dalibor Tomášek? Blanka doufala, že její minulost bude zapomenuta a že už se k ní nebude muset vracet. Jenže Tomáškův článek všechno zase rozvíří. Kristýna svolí a setká se s novinářem Tomáškem. Chce zjistit celou pravdu o tom, co se stalo mezi ním a jeho manželkou. Blanka je naštvaná. Vadí jí, že Tomášek nedodržel slovo a článek vyšel ve verzi, kterou Evžen neodsouhlasil. Co na to samotný novinář?

Pumrová je ráda, že našla otce Jirky. Její sympatie k němu se nedají popřít. A tak se rozhodne, že by si mohli tykat a svůj vztah posunout dál. Jak to Herman st. vezme?

Milena Pumrová se do toho zase jednou pořádně vloží. Během intimního rozhovoru s Hermanem st. mu nabídne tykání. Jak právě on zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice