Ulice 4673. díl -

Když začnou ženám tikat biologické hodiny, je to pro jejich okolí občas hodně náročné. Ovšem ještě horší je, když začnou pokračovatele rodu řešit až příliš urputně případní prarodiče. Herman st. je toho zářným příkladem. Momentálně dělá vše pro to, aby zjistil, jak na tom je Jirka zdravotně. Do svých plánů zapojí také Milenu Pumrovou, poté se obrátí dokonce i na Gábinu. Ta mu dá kvůli jeho neomalenému chování takovou lekci, že Herman st. ztratí svůj typický, lehce povýšený nadhled. Čím ho Gábina vykolejí? A jaké tajemství při té příležitosti vypluje na povrch? Herman starší vstoupil znovu do života svého syna Jirky a zároveň i do jeho vztahu s Gábinou. Do hlavy si vzal, že chce pokračovatele rodu, takže dělá vše, aby zjistil, proč to Jirka s Gábinou neplánují. Tentokrát si o tom promluví s Gábinou, což nedopadne dobře. Jak se jejich konverzace vyhrotí? Gábina se pěkně naštve. Herman st. stočí přednášku o historii jejich rodu k dětem. Gábina si to vyloží tak, že po ní chce, aby mu porodila dědice. Jak na celou hádku zareaguje Herman?

Iva stále řeší nehodu. Ví o ní jen ti nejbližší. Jenže za ní najednou přijde Petr Kaštan a začne nabízet pomoc s právníkem. Ivu to překvapí a rozhodne se pátrat po osobě, která Kaštanovi řekla, co se děje, což přinese další problémy.

Blanka s Kristýnou řeší novináře Tomáška. Blance se nepozdává, že se ani po tak dlouhé době nerozvedl. Kristýnu před ním varuje. Nechá si právě ona nasadit brouka do hlavy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice