Ulice 4674. díl -

Zatímco Vilma Nyklová nyní jen kvete a po dlouhé době o sebe začala dbát jako patnáctiletá zamilovaná školačka, v Lumírovi to pěkně vře. Vilda Burda mu je prostě podezřelý. Podle Lumíra mu jde jen o matčiny peníze. Ve snaze ochránit rodinné konto a na Burdu si posvítit to Lumír bohužel opět přežene. Pro šťastnou Nyklovou to je ovšem poslední kapka. S milým Lumírem zatočí jako za mlada, což přinese spoustu vtipných okamžiků. Co je na Nyklovou už příliš? Jak to od ní Lumír schytá? A jak bere Lumírovu averzi samotný Burda v podání Arnošta Goldflama? Lumír stále dohlíží na to, aby se jeho mamince Vilmě nic nestalo, takže je ostražitý v přítomnosti Vildy Burdy. Zato Vilma po jeho boku jen kvete. Lumír se sice bude snažit být na Vildu milý, ale nepůjde to úplně podle představ. Co bude na Nyklovou příliš? Lumír se stále nedokáže smířit s tím, že se jeho máma vídá s Vildou Burdou. Poslední kapkou pro něj bude, když zjistí, že se u ní právě on pravděpodobně chystá strávit noc. Jak jejich setkání dopadne?

Vyostření vztahů mezi Gábinou a Hermanem starší neujde Pumrové, která se dozví nečekanou věc. Herman starší plánuje odejít. Jak do celé situace Pumrová vstoupí?

Iva z Ulice se sejde s právničkou Elen Mrázovou. Proberou možnosti obhajoby i to, zda a kolik bude sraženému mladíkovi muset zaplatit na odškodném. Jaké varianty jí právnička nabídce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice