Ulice 5.4.2024 - 4675. díl

Jak se poprat se starostmi, když je na to člověk sám? Erik kolem sebe kope čím dál víc, protože se mu před očima hroutí manželství jeho rodičů. Ani jeden si na něj teď neudělá čas, čehož on občas zneužije, ale to nic nemění na tom, že ho to pořádně mele. Dnes najde kupodivu spřízněnou duši v Otovi Puklickém, kterému je Erika prostě líto. Bohužel pro ně oba to neunikne Soně, jež začne opět řádit jako černá ruka. S čím se Ota svěří Erikovi? Proč se Erik nakonec rozbrečí? A jak zasáhne Soňa? Erik je pořádně rozhozený. Oporu najdete v Otíkovi, což se nebude líbit Soně. Ta kvůli tomu začne opět řádit. Co nepřekousne? A co všechno Erik provede? Soňa poslední dobou jen těžce snáší jakým způsobem s ní vlastní syn mluví. V jednu chvíli se neovládne. Erika přímo ve škole před zraky všech přitlačí ke zdi a pěkně od plic mu vysvětlí jak se k ní má chovat. Čím jí naštve?

Každý občas zažije v práci náročný den, který ho dokáže rozhodit. A podobně to teď bude mít také Karla, která řeší těžký případ. Co se u ní v práci děje?

Herman st. se žádných konfliktů nebojí. Prokáže to na rodinné oslavě, kterou vyruší vytočený Slávek s tím, že mu Pumrová dluží peníze. Čím ho Herman uzemní?

Lumír dlouho sbírá odvahu. Nakonec se rozhodne zajít za mámou a omluvit se za své chování i za to, jak se k Burdovi choval. Odpustí mu Vilma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice