Ulice 4694. díl -

Od čeho by se měla odvíjet výše trestu? A kdy by se měl člověk za sebe rázně postavit, i když nepopírá svoji vinu? Klímovi jsou jako rodina opět pevně semknutí, aby podpořili Ivu, která se dozvěděla na státním zastupitelství špatné zprávy. Pro všechny je to docela šok, nikdo nechápe, jak je něco takového možné. „Tohle je tak nehorázný,“ zuří Michal při představě, co mámu i je čeká. Jak to vidí Elen? A co si o tom myslí ostatní? Klímovi opět drží při sobě a podporují Ivu, která teď řeší velmi vysoké odškodnění. Nakonec bude mít pro rodinu novinu. Co Iva oznámí?

Herman st. se plete do soukromí Mileny Pumrové. Začne se zajímat o Druhou šanci. To se Mileně samozřejmě nelíbí. Ani to, že kvůli tomu zabředl do minulosti Mastného. Jak se k tomu postaví Gábina? Herman starší přijde rozrušený za Gábinou domů. Obává se o Jirku. Co ho tak moc znepokojuje? A jak na to Gábina zareaguje?

Vilma Nyklová se svěří Kateřině s problémem, kvůli kterému celou noc nespala. Co ji trápí? Lumír podrobí Burdu u sebe doma výslechu. Chce vědět, jestli s jeho mámou strávil noc. Co mu Vilda odpoví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice