Ulice 3.5.2024 - 4695. díl

Dění v práci občas člověka natolik pohltí, že zapomene vypnout i v soukromí. To se v poslední době děje také Soně, která si začíná hrát na velkou šéfku. Prokopa bere nejen jako svoji vrbu, ale také jako podřízeného, jenž by měl přispěchat na pomoc pokaždé, když to ona potřebuje. Tentokrát ale Soňa tvrdě narazí. Prokop si od ní totiž nemíní nechat všechno líbit. A dost důrazně jí to dá najevo. Co se mezi nimi stane? Co je pro Soňu docela velká ťafka? Situace, která se momentálně odehrává ve škole, nenechá nikoho chladným. Například Mojmír Kalina bude řešit, jak to tedy s tím ředitelováním vlastně je. Co se dozví? Soňa a Prokop se znovu pohádají. Co bude jádrem jejich sváru tentokrát? Znamená to konec vztahu Soni a Prokopa?

Klímovi se snaží rozlousknout, kde seženou peníze na zaplacení odškodného pro chlapce, kterého Iva před více než měsícem srazila autem. Bára navrhne nečekané řešení. Jak se její nápad bude Ivě a Vítkovi pozdávat?

Vztah Jirky a Hermana znovu projde velkou zkouškou. Vše odstartuje Hermanovo slídění kolem Druhé šance. Před čím přijde Jirku varovat? A proč se se zlou potáže?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice