Ulice 4762. díl -

Chcete sledovat díly Ulice s předstihem? Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma.

Hon na čarodějnice na gymnáziu pokračuje, situace se přiostřuje každým dnem. Záludná Soňa se chová jako neřízená střela. Nikdo si u ní už vlastně není ničím jistý, dokonce ani Prokop. Ten až nyní zjišťuje, jaká Soňa doopravdy je. Ostatně není sám. Petr Dvořák, otec dvojčat Marka a Matěje, má při setkání s ní co dělat, aby se ovládl. Soňa mu totiž s poťouchlým úsměvem vpálí do obličeje věci, které jsou velkou hrozbou pro něj i jeho syny... K čemu se Soňa rozhodne? Soňa se stala novou ředitelkou školy. Jak na její zvolení zareaguje kabinet? Co dalšího Soňa chystá? A jak dopadne její první setkání s Dvořákem? Matěj Dvořák stále revoltuje. Soňa si kvůli tomu pozve na kobereček jeho otce. Tím, co mu řekne, ho pořádně rozčílí...

Kateřina vyzvídá, jak to bez ní v hospodě šlape. Co se od Martiny dozví? A v čem bude problém?  Vendula s Martinou polemizují, jaký bude následující vývoj vztahu Mária a Áji. Jak to tedy bude? Vendula Martině prozradí něco, co se jí vůbec nelíbí.

Na Vandu všechno praskne. Na zpronevěru peněz na Komoře zubních lékařů přijde Strouhová, která o všem informuje Hanuškovou. Co Vandu čeká? Vězení? A jak se celá kauza dotkne Blanky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice