Ulice 4763. díl -

Chcete sledovat díly Ulice s předstihem? Vyzkoušejte Voyo na 7 dní zdarma.

Milena Pumrová se nehodlá vzdát svého, podle ní naprosto skvělého, nápadu stát se náhradní matkou, která dceři Gábině a jejímu muži Jirkovi odnosí a porodí dítě. Pumrová si je jistá, že lepší řešení prostě neexistuje. Dokonce do svých plánů zasvětí i Jirkova otce v domnění, že se stane jejím spojencem a společně Gábinu s Jirkou nakonec přesvědčí. Jak na to Herman st. zareaguje a čím mu Milena nasadí brouka do hlavy...

Záludná Soňa se chová jako neřízená střela. Nikdo si u ní už není ničím jistý. A to dokonce ani Prokop! Ten až nyní zjišťuje, jaká Soňa doopravdy je. Co mu provede? Soňa sice získala ředitelské křeslo, ale ani to jí není dost. Vymýšlí další podrazy a chce rozbít semknuté trio, které tvoří Magda, Otík a Eddie. Co udělá?

Blanka se Kristýně svěří, proč má takový strach z paní Hanuškové. Kromě toho spolu proberou i Vandu a Luďka. S čím se Blance naopak svěří Kristýna? A proč se jí ozve Adam? Vanda se propadá do hlubin beznaděje a krade dál. Strouhová přijde na to, že na komoře vytunelovala celý grant. Divné chování Vandy je podezřelé už i Blance. Pojme nějaké podezření? A co se stane dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice